Even voorstellen...

Hoi,

ik ben Chantal Halapiry en woon in Velserbroek. Heb een super leuke baan, ben een echt familiemens, kook graag en hou van gezelligheid om me heen. Ik ben de trotse tante van 2 neefjes & een nichtje en breng in m'n vrije tijd graag veel tijd met hun door. 

 

Voor mijn neefje & nichtje ben ik begonnen met het maken van labeldoekjes. Voordat ik aan de slag ging ben ik me eerst gaan verdiepen in wat kleintjes leuk vinden en dan kom je al gauw uit op vrolijke kleurtjes en zachte stofjes. Dit is ook mijn uitgangspunt geworden voor elk projectje die ik gemaakt heb.

 

Rond de 1e verjaardag van mijn neefje zag ik allemaal leuke vlaggen met zijn naam erop, maar allemaal standaard kleuren en veel van papier. Wat is er nou leuker dan een naam vlag van stof die jaren meegaat en ook nog in de kleuren die je zelf zou willen? Zo is de eerste naam vlag "geboren". Door het resultaat in mijn omgeving te laten zien ontving ik heel veel leuke reacties en stroomde de aanvragen binnen.

Zo is Lapjes & Labeltjes ontstaan! 

"een uit de hand gelopen hobby waar ik nog steeds heel trots op ben"